Megnyílt a DragonHall+!

Köszöntünk mindenkit, az újonnan megnyílt DragonHall+-on!

 

Sokáig tartott, de végül ez is elérkezett, hogy végre megnyithassuk ezt a régóta tervezett oldalt! Sok munka volt vele, és lesz is még, mivel mint látható, nagyon sok minden hiányzik még róla, ezeket ahogy időnk engedi, folyamatosan készítjük, és a meglévő dolgokat fejlesztjük.

Ami az oldalt és célját illeti, az elsődlegesen két dolog; kínálat, és baráti közösség. Kínálat alatt a letöltések, információk, és persze minden ami egy adott animét érinthet pl. intrók, outrók, képek, zenék azok, amiket értünk. Ezek mind folyamatosan bővülni fognak. Ellenben felhívnánk a figyelmet, hogy az oldalnak nem az az elsődleges célja, hogy csak letöltések legyenek, és hogy amolyan kizárólagos letöltő oldallá váljunk, mint más anime oldalak!

Nagyon fontos szempont, hogy egy baráti, jó légkörű társaságot alkossunk, tehát aki idejön az jól érezze magát és ne csak tölteni járjon ide! Így készen vár mindenkit a DragonHall+ Fórum, amelyen ezt az előbb említett társaságot szeretnénk megteremteni. Elöljáróban csak annyit, hogy lehet bátran témákat létrehozni a fórumban a megfelelő helyeken, ez mindenkinek teljesen tiszta lesz. Valamint kéretik betartani a GYIK-ban és a fórum szabályzatban leírtakat! A fórummal kapcsolatos esetleges kérdésekben BrollySSJ4 az illetékes.

Az előbbiekben elmondottak mellett kiemelnénk, hogy nemcsak anime oldal, hanem Release Csapat is vagyunk, tehát idővel egyre több és több saját munkát fogunk kiadni a kezünk közül, amit nyomon követhettek majd a „Projektek” menüben és a fórumban. Az ezekkel kapcsolatos kérdésekben elsősorban Dumet az illetékes.

Nagyon fontosnak tartjuk a megfelelő informáltságot, így gyakran lesz hírezés, mindenféle animés és főként ehhez hasonló dolgokkal kapcsolatban, így érdemes lesz figyelni a főoldalt mindenkinek, ahol sok mindent megtudhattok nemcsak az oldallal kapcsolatban hanem mással kapcsolatban is! Az oldal felépítése egyébként is információ alapú, ezt hamar észre fogjátok venni, ezzel is az előbb említett céljaink egyikét próbáljuk megvalósítani.

 

A következő funkciókkal várunk mindenkit az oldalon!

1. Lehetőség van dizájn váltásra a baloldali profil panelben elhelyezett linken keresztül! Jelenleg két dizájn téma közül lehet választani, amelyeket killswitch ill. alexa tagunk készített. A témák beállításához olvassátok el a „Dizájn váltás” menüben leírtakat!

2. Avatar feltöltés, aláírás megadása stb. alapvető funkciók egy oldalon, amelyek a fórumban is megjelennek, nemcsak az oldalon a profilban. Mindezt a saját profilotokban tudjátok beállítani, kicsit meg kell szokni a rendszerét, de meg lehet benne találni mindent.

3. Rangrendszer működik az oldalon, amelyet a legáttekinthetőbben a „Regisztrált tagok” linkre lépve tekinthettek meg. Egyelőre a rangrendszer zárva tart, de idővel lehet szerezni Feltöltő, Törzstag ill. akár Csapattag rangot is, ezekkel kapcsolatban a későbbiekben fogunk tájékoztatni hírben mindenkit.

4. A GYIK és a Fórum szabályzat mindenki számára kötelező olvasmány! Az ezekben leírtak be nem tartása azonnali figyelmeztetést, vagy akár az oldalról való kitiltást is vonhatja maga után. Az említett szabályok nem ismerése nem jogosít fel senkit a következmények alóli kibújásra. Kérjük tehát a szabályok maradéktalanul való betartását!

5. A fórum használata: Aki regisztrált az oldalra, egyben a fórumot is használhatja, amiben lehet új témákat létrehozni az adott fórumokon belül, ha még nem létezik, vagy pedig a meglévőkhöz hozzászólni. Kérjük, hogy mindenki körültekintően fórumozzon, és ne OFFoljon, vagy a GYIK és a fórum szabályzatnak ellentmondva viselkedjen, mert az ilyet szigorúan fogjuk venni! Ötleteiteket, kéréseiteket, hozzáfűznivalóitokat ellenben feltétlenül várjuk, amiket szintén a fórumban adhattok a tudtunkra!

6. A saját projektek folyamatosan készülnek! Ne sürgessétek a releasereket, vagy kérdezzétek tőlük meg nap mint nap, hogy mikor lesz kész! Minden elkészült és felkerült release-ről hírezni fogunk, minden felkerül előbb utóbb, de mi sem érünk rá csak az oldallal és a releasekkel foglalkozni egész nap. Köszönjük megértéseteket.

7. Az oldalon található saját projektek, epizódok, filmek, speciális epizódok, leírások, szövegek, saját készítésű-vágású képek, videók stb. az oldal tulajdonát képezik! Más weboldalon való elhelyezésük, torrenten vagy akármilyen más fájl megosztón való terjesztésük az oldal főadminjai engedélye nélkül szigorúan tilos!!! Kérjük, hogy mindenki tartsa ezt tiszteletben, ellenkező esetben kénytelenek vagyunk megtenni a megfelelő lépéseket.

8. Végezetül: egyelőre nem elérhető a „Mangák”, a „Rajzfilmek” és a „Fan szekció” menüpont. Ezeket is folyamatosan fejleszteni fogjuk, hogy minél előbb elérhetőek legyenek, szintén hírben mindenki tájékoztatva lesz, ha kész lesz.

Reméljük jól fogjátok érezni magatokat, fedezzétek fel az oldalt és legyetek ti is a DH+ állandó látogatói!

Vélemény, hozzászólás?

Kategóriák
Archívum